OPPSTART AV 2013-KULL

Da er vi klare til å ønske alle barn, jenter og gutter, velkommen til SK Guards 7-års-lag.

Da er vi endelig klar for oppstart for 2013-årgangen her i Guard, og ønsker å invitere alle jenter og gutter til første trening her hos oss på Color Line Stadion.

Vi starter onsdag 11. September kl 17:00. Oppmøte i våre lokaler ved inngang 3.

Lagene vil bli trent av klubbens egne trenere den første gangen og klubben vil holde et informasjonsmøte til foresatte sammen med treningen. Våre faddertrenere hjelper så laget og foreldregruppe med å komme igang de første ukene.

Ta med trenings-/fotballtøy og kom. Mange av klassevennene dine kommer. .

For spørsmål så ta gjerne kontakt med klubbens administrasjon: foad@skguard.no eller på mobil 91 30 40 50.

Vite mer om SK Guard. Sjekk ut mer på våre hjemmesider https://sk-guard.spoortz.no/portal/theme/organization/main.do?siteId=396.

Leie selskapslokaler?

Ønsker du å leie selskapslokaler? Guard har flotte lokaler på Color Line Stadion til utleie. Klikk på bildet for mer informasjon.

Lik oss på Facebook