Hils på ny daglig leder

Foad Saidali

Hei alle sammen

Jeg heter Foad Saidali og jeg har fått verdens beste jobb. Jeg skal nemlig overta etter Joakim som daglig leder i Sportsklubben Guard😊.

Jeg gleder meg til å starte i jobben. Jeg gleder meg til å møte og bli kjent med alle sammen. Og ikke minst gleder jeg meg til å hjelpe med å skape masse idrettsglede og samhold for alle i klubben.

Jeg er født i Marokko men har vokst opp i Oslo. De siste 7-8 årene har jeg bodd i Ålesund. Jeg ser på meg selv som en voksen gutt på straks 50 år.

Tidligere har jeg jobbet med drift og ledelse av restauranter, og bygget restauranter i Skandinavia. Jeg har også den siste tiden jobbet litt som lærervikar på Kolvikbakken ungdomsskole.

Jeg er gift med Elisabeth. Vi bor sammen i med våre gutter, Elias og Jacob, i Volsdalen. Der har vi bodd i 8 år. Guttene våre skal starte i 3. klasse på Volsdalen skole og spiller selvsagt fotball i Guard (G2011).

Jeg har hele livet vært glad i idrett og aktivitet og har drevet mest på med fotball på sommeren og ski på vinteren.

Om jeg får lov, kan det hende du ser på meg Old Boys-laget vårt.

Jeg kjenner allerede noen av dere gjennom mine gutters treninger, FFO og Volsdalen skole. Og når jeg starter nå i august vil jeg bruke mye av den første tiden min på å bli bedre kjent med klubben, treninger og alle som er i Guard. Enten det er spillere, foreldre, besteforeldre eller andre støttespillere.

Med et kompetent styre, erfarne veteraner, mange lidenskapelige foreldre og ikke minst massevis av ivrige utøvere banene, er Guard en fantastisk klubb å være i. Så både håper og tror jeg at vi kan skape enda flere gode øyeblikk, med og uten ball, for enda flere barn og unge i bydelene våre.

Jeg er godt i gang med å starte opp FFO og planlegge Guard miniturnering som går av stabelen nå i august. Jeg har også fått masse god hjelp av Joakim til å skaffe meg en rimelig god oversikt over gjøremål i Guard. Jeg håper likevel du har litt tålmodighet med meg nå i starten, og tør si fra til meg når noe er glemt eller ikke helt er som det skal være. Så lover jeg å gjøre mitt ytterste med å serve deg som medlem i klubben

Stillingen min heter daglig leder, men jobben er å være en daglig gleder.

Vi sees og heia Guard 😊

Leie selskapslokaler?

Ønsker du å leie selskapslokaler? Guard har flotte lokaler på Color Line Stadion til utleie. Klikk på bildet for mer informasjon.

Lik oss på Facebook