Inngår samarbeidsavtale med Tafjord

Sportsklubben Guard har i dag inngått samarbeidsavtale med Tafjord.

 

Sportsklubben Guard og Tafjord inngår samarbeidsavtale!

 

Vi er glade for å informere om at Sportsklubben Guard i dag har lyktes med å inngå samarbeidsavtale med Tafjord.

 

«Det skal være kjekt og interessant å bo i vår region. Derfor er det også viktig for Tafjord å samarbeide med dem som gir lokalbefolkningen gode opplevelser. På denne måten blir regionen vår et enda mer attraktivt sted å jobbe og bo i, også i fremtiden. Det er også slik at våre samarbeidspartnere er utvalgt på bakgrunn av dette og de verdier idrettslaget arbeider etter og fremmer i sitt arbeid».

 

Vi er stolte over at vi i dag har signert en samarbeidsavtale med Tafjord som innebærer at de blir en viktig støttespiller for oss i tiden fremover. Dette bidrar til at vi i Guard får en forutsigbarhet som vil gi oss muligheten til å fortsette å utvikle klubben og gi medlemmene våre ett best mulig tilbud. Samarbeidet vil bli synliggjort gjennom profilering på anlegg, drakter og klubbekledning. Vi begynner derfor innen kort tid å samle inn alt av drakter og trenerjakker for trykking av logo.

 

For mer informasjon kontakt daglig leder Joakim Bendal på joakim@skguard.no eller 480 85 658.

 

For mer informasjon om Tafjord, se www.tafjord.no

 

«Stolt sponsor av gode opplevelser!»

 

 

 

 

Leie selskapslokaler?

Ønsker du å leie selskapslokaler? Guard har flotte lokaler på Color Line Stadion til utleie. Klikk på bildet for mer informasjon.

Lik oss på Facebook

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift